Malzemeler
4 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı tahin
1 yemek kaşığı limon suyu
2 diş sarımsak
Tuz
5 yemek kaşığı Tukaş Közlenmiş Patlıcan
Üzeri için;
Zeytinyağı
Antep Fıstığı
Maydanoz
Hazırlanışı
Öncelikle uygun bir karıştırma kabına yoğurt, tahin, limon suyu, rendelenmiş sarımsak ve tuzu alarak çırpıcı yardımı ile malzemelerimizi karıştıralım.
Ardından közlenmiş patlıcanımızı ilave edelim ve karıştıralım.
Hazırladığımız mütebbelimizi uygun bir servis tabağına alalım, üzerine zeytinyağı gezdirelim.
Antep fıstığı ve ince kıyılmış maydanozu da serpiştirdikten sonra mütebbelimiz servise hazır.
Afiyet olsun!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz. Kapat X